Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Поиск

неділю, 13 жовтня 2013 р.

Важкі місця з іудейського Старого Завіту

Я - українець, хрещена людина і вважаю себе православним. Однак, я не розумію деякі важкі місця з іудейського Старого Завіту. Багато теологів вважають, що ці місця були попросту вставлені туди іудейськими жерцями-Левитів.

Чому? А ви почитайте книгу Дугласа Ріда «Суперечка про Сіон» де він порівнює тексти Старого Завіту та тексти Нового Завіту. Ось що він там пише:
«... Після життя Ісуса Христа, Старий Завіт був разом з Новим Завітом переведений св. Ієронімом на латинську мову, і обидва стали вважатися Церквою виходять із рівного божественного авторитету, як частини одного Письма.
ТОРА (Старий заповіт)
«І сказав мені Господь ... У донині я стану вселяти жах перед тобою і страх перед тобою в усі народи під небом, що почують про тебе, і будуть тремтіти, і будуть в страху перед тобою ...
І тому що любив Він твоїх батьків, тому вибрав Він їх насіння після них ... щоб вигнати народи перед тобою, які більше і сильніше тебе, щоб увійшов ти, щоб віддати тобі їх землі в спадщину ...
І коли Господь, Бог твій, дасть їх тобі, ти поб'єш їх, і повністю їх знищиш; і не уклав з ними договору, ні виявиш їм милості; ні укладеш шлюбів з ними ... і зруйнуєш їх вівтарі, і розіб'єш їхніх кумирів ...
Бо ти святий народ під Господом, Богом своїм, і Господь, Бог твій вибрав тебе бути особливим народом під Ним, над усіма народами, що на обличчі землі ...
І ти пожрешь всі народи, яких Господь, Бог твій, дасть тобі; око твоє не матиме до них жалості ... Але Господь, Бог твій, дасть їх тобі, і вижене їх потужним руйнуванням, поки не будуть вони знищені ...
І віддасть їхніх царів у руку твою, і ти вигубиш їхнє ім'я з-під неба, не встоїть ніхто перед тобою, аж поки ти не вигубиш їх ...
Кожне місце, куди ступить нога твоя, буде твоїм ... навіть до найдальших морів будуть твої берега ... А з міст тих народів, які Господь, Бог твій дасть тобі в спадщину, не залиш в живих нічого, що дихає ... »(Повторення Закону) НОВИЙ ЗАПОВІТ
«Благословенні миротворці, бо назвуться дітьми Господніми ... Ви чули, що було сказано, щоб ви любили сусідів ваших і ненавиділи ворогів ваших.
 Але Я кажу вам, любіть ваших ворогів ... Не складайте скарбів собі на землі ... яка користь людині якщо опанує всім світом, але втратить душу свою?
Люби Господа, Бога твого ... це - перша і велика заповідь; а друга така ж: люби ближнього твого, як самого себе. На цих двох заповідях стоять всі закони і пророки ...
Один господь ваш, Христос, і всі ви - брати ... Хто захоче піднятися, нехай буде принижений ... Горе вам, книжники та фарисеї ... бо ви діти тих, хто вбивав пророків ... Це вчення царства небесного нехай буде проповідуватися в усьому світі, як свідчення для всіх народів ...
Бог, що створив весь світ і все, що в ньому ... і зробив всі народи з однієї крові ... Знайте, що Господнє спасіння послано неєвреїв, і почують його ... Бо обіцянку, що він буде володіти всім світом, не було дано Авраамові, ні його насіння , за законом, але лише по праведній вірі ...
Прости їм, бо не відають, що творять ... »(Євангеліє, Діяння і Послання).
Як бачите, релігія - це тема складна і суперечлива, як втім, і дегенералогія, тому, як правило, я у дискусії на релігійні теми намагаюся не вступати.
Можу тільки додати, що моя улюблена молитва - це Молитва Останніх Оптинських Старців. Ось вона (по пам'яті):
«Господи, дай мені з душевним спокоєм зустріти все, що принесе мені цей день. Дай мені цілком віддатися волі Твоїй Святий.
У всякий годину цього дня, в усьому настав і підтримай мене. Які б известия я не отримував протягом дня, навчи мене прийняти їх зі спокійною душею і твердою впевненістю, що на всі Твоя Свята воля.
У всіх словах і справах моїх - керуй моїми думками і почуттями. У всіх непередбачених випадках - не дай мені забути, що все послано Тобою.
Навчи мене прямо й розумно діяти з кожним членом сім'ї моєї, нікого не бентежачи і не засмучувавши.
Господи, дай мені силу перенести втому наступаючого дня і всіх подій його. Керуй моєю волею і навчи мене молитися, вірити, сподіватися, терпіти, прощати і любити.
Амінь ».
- Я мав на увазі релігію, як предмет вивчення ...
- Релігія, як предмет вивчення ...
Як я вже говорив, дегенерація - це невід'ємна частина життєвого циклу. Цей процес йде вже тисячі років. Просто раніше його називали по-іншому.
Коли новенький, свіжоспечений дегенерат починає вперше розуміти що він відрізняється від інших людей (від нормальних людей) - у нього з'являється вибір.
Він може стати хорошим виродженці, поганим дегенератом або ж мерзенним виродком.
Давайте розглянемо це на простому прикладі.
Коли молодий садистичний гомо-підліток починає вперше відчувати присутність демонів дегенерації (позиви до домінування, до нападу, до вбивства), він може:
Вступити в місцеву вуличну банду (або ж, організувати свою) і почати грабувати і вбивати місцевих нормальних людей.
Вступити до школи МВС. Стати поліцейським і почати вбивати і нападати на членів місцевих кримінальних банд.
Ви бачите різницю? Те ж саме відноситься і до релігії.
Якщо молодий гомо-підліток відчув присутність руйнівних демонів дегенерації, він може вступити в будь-який чернече братство, де брати, як правило, дуже досвідчені в питаннях дегенерації, допоможуть йому боротися з цими демонами.
Адже у чернечих братств є тисячолітній досвід боротьби з цим злом. Ви знаєте, про що я тут кажу - піст, молитва, важка фізична праця, мовчання, а головне - целібат (безшлюбність).
Тільки ті з братів, хто пройде багаторічна випробування в боротьбі з демонами дегенерації, просуваються на більш відповідальні посади в церковній ієрархії (принаймні, так було раніше).
Вже вони-то знають, про що ми тут з вами говоримо. Вони все це відчули на своїй власній шкурі.
 Священики більшості релігій дуже добре розбираються в законах Дегенералогіі і тому намагаються допомогти місцевим, свіжоспеченим, тубільним дегенератам прийняти правильне рішення. Зробити правильний вибір між Богом і дияволом.
Коли священик вислуховує сповідь, він звертає мало уваги на дрібні гріхи, але, як тільки він виявляє будь-які ознаки дегенеративного поведінки, він тут же починає детальну бесіду з підлітком і, при цьому, настійно рекомендує йому вступити в місцеве братство.
Повторюю ще раз: все це велике спрощення, але я думаю, це вам допоможе позначити загальні контури проблеми та шляхи її вирішення.
Це - добре.
З іншого боку, гомо-підліток може вступити в клуби дегенератів (іллюмінати, масони, ротарі і т. д. і т. п.) організовані лідерами дегенеративної секти для того, щоб направляти руйнівну енергію місцевих дегенератів-тубільців проти нормальних людей, проти нормальних структур своєї держави.
Це буде бридко.
A що ж тоді погано?
Погано буде тоді, коли цей підліток не піде за Богом (за братами), не піде за лідерами дегенеративної секти (це буде бридко), а спробує обдурити самого Господа Бога, шляхом шлюбу на нормальній жінці і, таким чином, повністю знищить всі її мрії про щасливу сім'ю і про здорових дітей.
Запам'ятайте гарненько - вибір завжди за вами. Вибір у вас завжди є.
- Виходить якась похмура безвихідь. Нам не залишено жодного шансу. Стрімко вироджується людство котиться з гори в неминучу прірву ... Виходить, що виходу немає, що всі ми прокляті Богом ...
- Та ви що! Якраз навпаки! Я завжди вважав вищу соціологію життєствердною наукою, повної оптимізму і віри в перемогу Добра.
Звичайно ж, нещадні дані статистики, які стверджують, що кожен другий (третій) людина виявляється в тій чи іншій мірі заражений дегенеративні, по початку просто приголомшують.
Якось навіть не віриться, хочеться засумніватися, хочеться сказати, що все це - одне велике непорозуміння ...
Але, це - тільки на перший погляд.
Якщо ви візьмете статистику населення землі на предмет старіння, то, я думаю, що нікого не жахне той факт, що, приблизно, одна третина населення буде віднесена до категорії молоді, одна третина - до зрілого віку і одна третина - до категорії людей, які проявляють явні ознаки старіння.
Старість нас не шокує і не лякає. Ніхто не лає Господа Бога за те, що будь-яка людина, зрештою, постаріє. Це - природний процес.
Дегенерація - це теж природний процес. Як відбувається старіння індивідуальних людей, так само відбувається і старіння кланів.
Вища соціологія ніколи не вважала вирожденцев - Богом знедоленими людьми. Як ніхто з вас, я сподіваюся, не вважає старих - Богом знедоленими людьми.
Діти не винні у тому, що деякі дегенеративні батьки, замість того, щоб виконувати волю Божу і зберігати гідність сивини, займаються штучним осіменінням та іншими мерзенними штучками.
Вища соціологія стверджує, що кожен вирожденец несе відповідальність тільки за свій особистий вибір, а не за вибір своїх батьків. Тому, замість «прокляті Богом» слід говорити - «прокляті своїми безбожними батьками».
Прискорити, сповільнити або ж «вилікувати» дегенерацію, в якійсь мірі можливо, і в цьому - система духовних цінностей може відігравати істотну роль.
Наприклад - ті, кого ми називаємо «богоборцями», заперечуючи заповіти Христа і живучи в своє задоволення, як правило, незабаром потрапляють в коло порочних людей і штучно збільшують кількість дегенератів, виконуючи заповіді лідерів дегенеративної секти про розмноження будь-якими шляхами...
 Мерзенні дегенерати, захопивши засоби масової інформації, повністю блокують цю викривальну їх інформацію.
Ознайомившись з вищої соціологією, всі ці батьки, як правило, відчувають себе обдуреними і відданими дегенеративної пропагандою, і я їх дуже навіть добре розумію.
Тому, ми закликаємо всіх чесних і хороших вирожденцев, всіх обдурених і обдурених засобами масової інформації людей - встати пліч о пліч з нормальними людьми і прямо і відкрито гаркнути на весь світ вистачить нас дурити, вистачить цього горя і страждань.
Мерзенні дегенерати - геть з засобів масової інформації, геть з системи освіти, геть з мистецтва, геть з церкви!
Першою ластівкою нової ери, першою ластівкою закінчення 300 річного процесу розкладання і загнивання християнської культури, першим індикатором того, що у влади, нарешті, виявилося наш уряд - має бути негайне і невпинне оповіщення всіх верств населення через усі засоби масової інформації про небезпеку вихідної від мерзенних дегенератів.
Всі ті «патріоти», які обходять це життєво важливе питання стороною, нагадують мені горе-докторів, які з розумним виглядом годинами обговорюють чергову дієту для важко хворої людини, замість того, щоб з'ясувати природу мікроба чи вірусу, що викликав хворобу, і терміново, поки ще не пізно, прописати йому потрібні антибіотики...


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ТОП 10

Гороскоп

Loading...

Цікаво про цікаве

Все что считаю интересным и полезным, публикую на этом сайте

Як ми творили фінансову кризу

Як ми творили фінансову кризу

Як же створюється фінансова криза, а дуже просто.
Я вам дуже просто поясню, що нафта, газ
і дорогоцінні метали не відіграють тут ніякої ролі.
У всьому тут винувате головне зло - не забезпечені гроші.